Over ons

Optima Formula staat voor hoogwaardige en natuurlijke producten die allen bijdragen aan een betere kwaliteit van leven. In de webshop biedt Optima Formula alleen de beste producten aan, van onder OptimaFormula en Doterra. Deze producten hebben een bewezen effect op de gezondheid en helpen bij het genezen en/of voorkomen van klachten en ziektes. Het belangrijkste doel van Optima Formula is dan ook het aanpakken van oorzaken en dus niet op het bestrijden van symptomen. Wij kiezen alleen voor de beste kwaliteit en zullen gene goedkope, niet werekende of onbetrouwbare producten verkopen. Net zoals de CBD olie, CBG olie  en andere cannabinoïde producten We hebben er 28 getest in onze praktijk en uit metingen en resultaten blijkt dat de OptimaFormula cannabinoïde producten de beste zijn die er te vinden zijn. Goedkoop nee, maar wel zeer effectief en dat is het enige waar het om gaat.

Optima Health VOF 

Deze webshop in onderdeel van Optima Health VOF, waarmee in samenwerking met Energetic Health Systems & OptimaFormula - leverancier van medische apparatuur die o.a. het leveren van computergestuurde meet apparatuur die  worden verricht voor de diagnose en behandeling van chronische klachten en ziektes.

De producten in het assortiment van Optima Formula sluit aan op deze metingen, zodat oorzaken gericht aangepakt worden. Door deze samenwerking bieden wij via onze praktijk uitsluitend kwaliteit. Voor vragen over deze samenwerking kunt u terecht op onze contactpagina.

Top