Mediterranean Essentials 60cp

  • Klik om te vergroten
Mediterranean Essentials 60cp

Tap to enlarge

€29,75


Product Informatie
Specificatie

Mediterreane Essentials 60 cp

 

Het traditionele mediterrane dieet - het meest onderzochte dieet
Het is een fijne gedachte dat we hetzelfde dieet en levensstijl als mediterrane mensen uit het verleden kunnen volgen. De realiteit is echter dat de meesten van ons niet de tijd hebben om dagelijks zelf maaltijden van vers geteelde mediterrane ingrediënten te bereiden!

De bekende fransman Jack Masquelier ontdekte dat specifieke 'kleine flavanolen' (OPCs), aanwezig in rode wijn, één van de meest onderzochte ingrediënten zijn van het mediterrane dieet. De actieve verbindingen in rode wijn (OPCs) vormen samen met die in olijfolie (hydroxytyrosol) en vis (omega-3 vetzuren) drie van de meest onderzochte stoffen waaraan het traditionele mediterrane dieet haar gezondheidsvoordelen ontleent.

Deze drie essentiële ingrediënten van het traditionele mediterrane dieet zijn gecombineerd in MASQUELIER's® Mediterranean Essentials. Deze eenvoudig in te nemen capsule stelt ons in staat om elke dag van de gezondheidsvoordelen van het mediterrane dieet te genieten. Dus zelfs in een haastige levensstijl kunnen we profiteren van de voordelen van anti-oxidanten in olijven, Omega-3-vetzuren in vis en specifieke oligomere proanthocyanidinen (OPC's) in goede rode wijn, om zo oog-, hart-en vasculaire gezondheid te ondersteunen.

 

Samenstelling:

EPAX® Omega-3 visolie
(EPA 168mg / DHA 84mg)
420 mg 
MASQUELIER’s® Original OPCs
(Monomere en oligomere [2-5 eenheden] van flavanolen & polyfenolen uit Vitis Vinifera zaad)
25 mg 
Olijven extract (rijk aan hydroxytyrosol)25 mg

 

 

Dagdosering : 1-2 x 1

Product CodeMQ-0002
FabrikantMasQuelier
StaatNieuw
Gewicht1kg

Klant recensies

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling

Vul een geldig E-mail adres in.
This field is required.
Top

eCommerce by CubeCart