Dr. Roy Martina

Dr. Roy Martina

Dr. Roy Martina; 40 jaar holistisch arts, een internationale bestselling auteur van meer dan 80 boeken over natuurlijke geneeswijzen, vitaliteit en zelfgenezing, opleider van duizenden therapeuten en artsen wereldwijd in zijn methodieken en daarnaast de ontwikkelaar van meer dan duizend natuurlijke geneesmiddelen. 

Roy geeft wereldwijd trainingen (o.a. in China,Rusland, VS en Europa) en heeft miljoenen mensen geholpen en geïnspireerd. Roy en zijn team werden in januari 2020 benaderd door hun Chinese studenten en therapeuten voor hulp tegen het Coronavirus. Zij hadden hierdoor een voorsprong op de rest van de wereld. Zij hebben alles uit de kast gehaald om super snel middelen te ontwikkelen die er speciaal op gericht zijn om het immuunsysteem te wapenen tegen Coronavirussen. Samen met zijn vrouw en een expert op het gebied van frequenties die het lichaam stimuleren, heeft hij audio programma’s gemaakt ter ondersteuning van het immuunsysteem tegen virussen (op verzoek verkrijgbaar).

Ook heeft hij samen met medische experts (o.a. uit Italië en Nederland) een COVID- 19 Nosode (Homeopathisch Vaccinatie oftewel Homeo Prophylaxis) kunnen ontwikkelen. Deze serie, om uw immuunsysteem in optimale staat te brengen, is de Anti Viral Support package en bestaat uit 5 middelen. Het is de enige homeopathische serie ter wereld speciaal ontwikkeldom uw eigen immuunsysteem aan het werk te zetten en versneld antistoffen tegen virussen aan te maken. Het boekje Homeopathie en COVID-19 legt in detail uit hoe dit werkt, met onderbouwing van wetenschappelijk onderzoek.

Download het boekje en tevens gebruiksaanwijzing:

Nederlands

Engels

Italiano 

Deutsch 

For orders to the US please vist: https://christallin.com/product/antiviral-support-package/ & https://christallin.com/product/glad-1-2-3-4/

 

Nieuw uit de oerwouden van de Amazone! Roy is naar de oerwouden van de Amazone geweest en heeft bijzondere extracten meegenomen. Deze blijken een enorm positieve invloed te hebben op de insuline resistentie, suikerspiegeling enzovoorts. Deze zijn te bestellen op deze website onder GLAD (Gluco Lipo Anti Dosage).

Bekijk de video in het Engels hier.

 

 

 

56
Top