CBN

CBN

√  De beste gecertificeerde leveranciers   Zeer potente en zuivere extracties    Unieke meervoudige gepatenteerde extractiemethoden   Gerichte inzet van zeer specifieke cannabinoïden   Voor 15.30u besteld morgen in huis! 

Een van de bijzondere producten van Optima Formula is CBN olie. CBN, oftewel cannabinol, is een minder bekend cannabinoïd. Door de oxidatie van zonlicht en blootstelling aan zuurstof verandert THC (tetrahydrocannabinol) heel langzaam in CBN. THC (en ook CBD) zijn afstammelingen van CBG, waardoor de medicinale eigenschappen van de cannabis behouden blijven. De cannabinol in de CBN olie van Optima Formula is afkomstig van een gepatenteerde kruising tussen de Cannabis Sativa L. en de Cannabis Indica. De CBN afkomstig uit deze plant heeft een hoge zuiverheid, maar de isolatie van dit extract is erg kostbaar.

CBN kan verschillende effecten hebben, zoals een krachtig verdovend effect, een kalmerend effect of een pijnstillend effect. Er kunnen dus verschillende redenen zijn om de CBN olie van Optima Formula te gebruiken. Uit ervaringen van mensen, onder andere uit onze eigen praktijk, blijkt dat naast het verdovende, kalmerende en pijnstillende effect, CBN olie van Optima Formula ook de groei van botweefsel stimuleert (bij breuken), de groei van huidcellen stimuleert (bij bijvoorbeeld brandwonden of MRSA), een ontstekingsremmend effect heeft, een antibacterieel effect heeft, helpt tegen slapeloosheid en de eetlust stimuleert.

72
Top